Personlig Trener

 

 

En personlig trener (PT) hjelper deg med å nå dine mål, raskere og mer effektivt! Å få hjelp til å yte det lille ekstra – hver gang, utgjør en stor forskjell over tid. Prøv og kjenn effekten du også.

Jeg kan hjelpe deg, uansett utgangspunkt og mål. Trening skal være motiverende, effektivt og trygt.

Mine PT tilbud

For at det skal være enkelt å trene med PT, tilbyr jeg ulike konsepter tilpasset de fleste behov:

Hos meg kan du velge mellom PT-  30 og 60, PT Individuelle pakker på 3 til 50 klipp, PT Duo, og egne PT Gruppe med konsepter med ulike treningsinnhold.

Ved en pt-avtale vil jeg tilby deg effektive, motiverende skreddersydde treningsprogram, og en periodisering som er tilpasset deg og dine mål.

Personlig trening handler om at du får et treningsprogram som passer deg og dine mål. Mange ønsker individuell oppfølging og full oppmerksomhet rundt egen trening og sin vei til målet.

PT 30 minutter

En intensiv økt med et valgt, spesifikt fokus. Du varmer opp selv og innholdet kan være styrke, kondisjon, spenst, bevegelighet, koordinasjon, teknikk eller annet avtalt.

PT 60 minutter

En komplett økt med spesifikk oppvarming, hoveddel og avslutning, der fokuset er å gjennomføre en kvalitets-økt med kondisjon, styrke eller annet avtalt. I disse øktene trener du en til en sammen med din trener, i trygge og effektive rammer.

PT DUO

Å trene sammen med andre kan være veldig motiverende, utfordrende og ikke minst sosialt. I PT duo vil du ha noen å dele treningsopplevelsene dine med, og fortsatt trene effektivt. Jeg tilpasser treningen etter både ditt og din treningspartner sitt behov, slik at all aktivitet er optimalisert for best mulig individuell effekt.

45/60 minutter felles trening med f.eks. en venn, kollega, kjæreste eller ektefelle. Her får du inspirasjon og drahjelp fra både PTèn og din treningspartner. Rimeligere, og for mange enda mer motiverende.

PT Gruppe

Tren med en PT i gruppe (3-6 personer), og nyt både effekten og treningsgleden sammen med likesinnede. Kanskje er dere en vennegjeng som trenger en liten dytt for å komme i gang, da er dette perfekt!

Innholdet i timene kan enten gruppen selv være med på å bestemme, eller la meg skreddersy innholdet basert på ønsker og behov. Du får uansett hjelp som utformer økten etter gruppen og deltakernes evne, og som samtidig motiverer alle gjennom treningen for å oppnå maksimalt resultat.

Fordelen med å benytte PT i gruppe er blant annet:    

  • Ekstra motivasjon å trene sammen med andre
  • Profesjonell oppfølging underveis
  • Målrettet og variert trening som garantert gir deg resultater
  • Billigere å trene med PT.