Om meg

Hei, jeg heter Mari og er ei aktivitetsglad jente fra Skaun, like utenfor Trondheim. Jobber som Personlig Trener og kostholdsveileder. Er også å finne hos Maxgym der jeg gjør alt fra Pt-timer, gruppetimer, vasker og har resepsjon. Har også en liten stilling i butikk.

Utdanningene jeg har tatt er; VGS idrett, Høyskolekandidat i Ernæring hos Atlantis Medisinske Høyskole, Personlig trener gjennom AFPT, og diverse andre kurs; blant annet kopping og ortobionomi.

Jeg liker å trene alt, så jeg har ikke noe spesifikke «treningsmål» annet enn å være (litt over;P) gjennomsnittlig sterk, utholdene, smidig, spenstig, og treningsglad:) Alt fra styrketrening, dans, crossfit, løping og til å gå turer i naturen. Vil helst mestre det meste kan man si;)

Utenfor vanlig trening driver jeg også med ridning, der jeg konkurrerer i både sprang og dressur. Jeg underviser også litt i dette. Har også to hunder som krever sin aktivitet.

Har helt siden jeg var lita likt å pushe meg selv, er vel kanskje født med et snev av konkurranseinstinkt;) Så trening har jeg bestandig likt å holde på med. Gym var selvsagt de beste timene på skolen, og spilte fotball i mange år.

Grunnen til at jeg vil jobbe med det jeg gjør er fordi jeg har en indre glede av å få folk i form! Jeg vil ikke at  folk skal gi opp å få den beste utgaven av seg selv, før de har prøvd å gjøre noe med livsstilen sin. Det er SÅ mye som kan bli veldig mye bedre med bare en liten endring. Og da er det ikke snakk om strenge dietter og harde treningsøkter, men hvor man kan starte for å bli litt og litt bedre. For de som er litt mer viderekommende så er jeg heller ikke redd for å pushe litt på, for å komme ut av komfortsonen.

Her vil jeg dele tips og inspirasjon om kosthold, trening og oppskrifter sammen med dere på min vei fremover =)

Følg meg gjerne på facebook og instagram, der kommer det oftere oppdateringer:) https://www.facebook.com/Personlig-trener-og-Ern%C3%A6ringsr%C3%A5dgiver-Mari-H%C3%A5rstad-By-1575304096039806/

https://www.instagram.com/marihby_pt_kosthold/24204704_10155937038089243_1929683377_n