Hva er en PT-time?

received_10155767506949243[1]Du har sikkert sett klipp av pt-timer på nett og tv der de blodtrenes i første økt og blir satt på en diett med salat og vann, men er det slik det fungerer i «virkeligheten»?

Hva er det DU trenger hjelp til? Er det å få hjelp med teknikken din, bli bedre i noe eller kanskje vil du bare ha noe fast å gå til?

En pt-time skal settes opp etter kundens mål og ønsker! Viss det er mer utholdende du vil bli så skal treningen settes opp deretter. Her er det selvfølgelig også forskjell på om det er best i verden du vil bli, eller om du bare vil være en god mosjonist.

Kanskje er du usikker på om du gjør øvelsene rett, og vet kanskje ikke hva du egentlig skal gjøre. Om man er her så er det veldig fort gjort at man gir opp å blir støttemedlem eller slutter å trene. Du vil da heller spare på å få litt hjelp i starten til å komme i gang, slik at du kan fortsette med godt mot å vet hva du skal gå til. Det å ha en plan er viktig viss man vil komme videre.

Eller er du den som har trent i flere år, vet hva du skal gjøre, men bare har mistet motivasjonen. Du trenger ett kick bak, og inspirasjon for å komme deg på trening. Gjøre og- lære noe nytt.

Synes du det er skummelt å ha time alene eller vil du/dere ha noe ekstra? Ta med en venn, samboeren, sønn/datter, mor/far. Jeg har  duotimer-eller timer i små grupper. =)

Man må ikke være medlem av et senter for å ha en PT-time. Den kan du få hjemme eller ute, eller du kan kjøpe drop-in på Maxgym om du vil det.

Kontakt meg gjerne for flere spørsmål.

mari.pt.kosthold@gmail.com eller send meg en melding på facebook (se link under).Facebooksiden min

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s